Meidän kaakeleista

Kaakelimme valmistetaan käsityönä omassa verstaassa. Käytämme kivitavaraa, joka kaulitaan, muotoillaan, kuivataan ja raakapoltetaan. Sen jälkeen kaakelit lasitetaan ja poltetaan vielä toistamiseen. Kaakeleiden valmistuksella on pitkät ja monimuotoiset perinteet ympäri maailmaa. Nykyään suurin osa Suomen markkinoilla olevista kaakeleista on joko tehdasvalmisteisia tai ulkomailta tuotuja. Tästä huolimatta aitoa käsityöläisyyttä on vielä olemassa! Me valmistamme kaakelit omalla tyylillä.

Koskettaessa käsintehty kaakeli tuntuu aivan erilaiselta kuin tehdasvalmisteinen. Kaakelissa on omanlaisensa tuntu, siinä on kaunis, kiinnostava ja eläväinen pinta. Jokainen kaakeli on hieman erilainen, kuin pieni itsenäinen taideteos.

Meidän kaakelimme valmistetaan sinulle, joka nautit kauneudesta ympärilläsi. Saat kauniin pinnan, jota tekee mieli koskettaa ja silittää aina kun sen näkee. Pinnan, joka ei kulu, vaan tuo iloa elämään pitkäksi aikaa.

Emme valmista kertakäyttötuotteita, koska haluamme tukea kestävää kehitystä. Pidämme huolen, että valmistusprosessissa syntyy mahdollisimman vähän jätettä. Kaikki ylijäänyt savi otetaan talteen, vaivataan ja käytetään uudelleen.